bel of stuur een berichtje naar 0610182123

Qi Gong

26-08-2018

Qi Gong ( Qi spreek je uit als Chi --> t-sj-ie )

Qi Gong      ( Qi spreek je uit als Chi --> t-sj-ie )

Qi Gong is een bewegende meditatie. Langzame bewegingen, gericht op Uw ademhaling.

Door de rustige bewegingen worden de energiebanen en meridianen gesterkt en gaat je Qi (energie) beter stromen U zal ervaren dat U zich lekkerder in Uw vel gaat voelen.  Qi Gong kan ook zittend of in een liggende houding.

 

Het is altijd mogelijk om een proef-Qi sessie af te spreken.  Afgaand op Uw doelstelling, lichaam en wensen zorgen wij er dan voor dat we gericht aan Uw Qi kunnen werken. Het is uiteraard ook mogelijk om met meerdere personen de Qi Gong te beoefenen. U kan altijd even bellen of een berichtje sturen op 0610182123 of voor meer info@tanningenbeautystudioheerhugowaard.nl 

 

Naast de "standaard" Qi Gong ervaring is het ook mogelijk een gepersonaliseerde/privé Qi Gong te boeken (re)TREAT yourself! Dit is al te boeken vanaf 2 aan-eengesloten uren of een dag(deel), weekend of anders door ons samen in te vullen; diverse Qi Gong sessies zijn mogelijk.

Desgewenst uit te breiden doormiddelvan een Qi Gong Wellnessmassage, gezichtsbehandelingen, pakkingen, treatment of met een ultieme beleving van een aloe vera bad. U wordt volledig in de watten gelegd en het zal U aan niets ontbreken! De Qi zal weldadig stromen!

 

Voor info@jamaste.nl of bel/@pp naar 0610182123